We are here with you hands in hands to facilitate your learning & don't appreciate the idea of copying or replicating solutions. Read More>>

Looking For Something at vustudents.ning.com? Click Here to Search

www.bit.ly/vucodes

+ Link For Assignments, GDBs & Online Quizzes Solution

www.bit.ly/papersvu

+ Link For Past Papers, Solved MCQs, Short Notes & More


Dear Students! Share your Assignments / GDBs / Quizzes files as you receive in your LMS, So it can be discussed/solved timely. Add Discussion

How to Add New Discussion in Study Group ? Step By Step Guide Click Here.

1) He repeatedly promised during his election campaign to fight the evil and save the genocide in Bosnia. What is his name ?

A.Boutros Boutros Ghali

B.William Jefferson Clinton

 C.John Major

 D.Boris Yelstin


2) What's the translation of Dinul Fitrah ?

 A.Religion of Peace

 B.Religion of Nature

 C.Religious nature

 D.None of the above


3) Who has the most rights on a person after his or her spouse & children ?

 A.Friends

 B.Teachers

 C.Immediate relatives

 D.Distant relatives


4) The maximum amount of Zakat is --

 A.10%

 B.8 %

 C.2 1/2%

 D.None of the above


5) When can the obligatory Friday prayer be substituted with Duhr prayer ?

 A.when there are less than 10 people

 B.when you are just by yourself

 C.when you are too busy to attend Friday prayers at Masjid

 D.when there is no Imam in the area


6) When did Makkah was conquered by Prophet Muhammad ?

 A.20th Ramadhan of 8th year of Hijrah

 B.1st Moharram of 9th year of Hijrah

 C.12th Rabi ul Awwal of 10th year of Hijrah

 D.None of the above


7) Name the Angel who takes our soul away ?

 A.Jibra'il

 B.Mika'il

 C.Izra'il

 D.Israfil


8) How many chapters are there in Quran ?

 A.99

 B.102

 C.110

 D.114


9) Who is the author of the book Morals & Manners in Islam ?

 A.Ghulam Sarwar

 B.Abul Ala Maududi

 C.Marwan Ibrahim Al Kaysi

 D.Ahmed Sakr


10) How many most prominent Prophets are mentioned by name in Quran ?

 A.20

 B.22

 C.24

 D.25

+ How to Follow the New Added Discussions at Your Mail Address?

+ How to Join Subject Study Groups & Get Helping Material?

+ How to become Top Reputation, Angels, Intellectual, Featured Members & Moderators?

+ VU Students Reserves The Right to Delete Your Profile, If?


See Your Saved Posts Timeline

Views: 154

.

+ http://bit.ly/vucodes (Link for Assignments, GDBs & Online Quizzes Solution)

+ http://bit.ly/papersvu (Link for Past Papers, Solved MCQs, Short Notes & More)

+ Click Here to Search (Looking For something at vustudents.ning.com?)

+ Click Here To Join (Our facebook study Group)

Reply to This

Replies to This Discussion

 1.B

2.B

3.C

4.D

5.B

6.A

7.C

8.D

9.C

10.D

RSS

Latest Activity

© 2020   Created by + M.Tariq Malik.   Powered by

Promote Us  |  Report an Issue  |  Privacy Policy  |  Terms of Service

.